ferieform

Når vi tager på ferie er det for at slappe af, opleve nye ting, koble af fra hverdagen og nyde selskabet med dem vi holder af, om det er venner eller familie. Er du en af dem der går op i at holde dig i form kan det dog være svært at overskue at den gode form skal forsvinde mens du er afsted, fordi det tager lang tid at bygge den op igen.

Vi spiser og drikker generelt mere på ferier end vi gør derhjemme, så derfor er det også vigtigt at holde dig i form mens du er på ferie, så der ikke er alt for meget du skal tabe når du vender hjem til hverdagen igen. Med disse 5 råd kan du holde dig i form på ferien, og stadig få alt det ud af din ferie som du gerne vil.

Tag trapperne

Dette er både en god ide når du er på ferie og når du er hjemme. Tag trapperne hvis det er muligt, i stedet for at tage elevatoren. Trapper sætter virkelig din puls i vejret, og hvis du ovenikøbet tager trapperne i et raskt tempo vil din puls stige meget på kort tid. Hvis der er trapper og elevator i den ferielejlighed eller hotel du bor på, så vælg trapperne. Hvis det er alt for langt at tage trapperne alene kan du vælge at tage elevatoren den første halvdel og trapperne den anden halvdel.

Træn om morgenen inden det bliver for varmt

Hvis du er sydpå og gerne vil holde en træningsrutine er det en god ide at træne om morgenen. Du kan klare dagens træning hurtigt og effektivt, og det behøver sådan set ikke tage mere end 30 minutter. Gør du det om morgenen slipper du for at træne mens solen bager, og samtidig er din træning også overstået inden dagen rigtig går i gang, og du skal ikke tænke mere over det.

Lav en konkurrence ud af det med skridttællere

Det kan være med din mand, dine børn eller dine venner. Sæt en lille konkurrence op. I skal hver især købe en skridttæller eller downloade en på jeres telefon. Når i kommer hjem fra ferien skal i se hvem der har gået flest skridt på ferien, og den der har vinder skal måske have en lille præmie. Dette er en rigtig god måde at motivere dig selv og din familie til at gå lidt mere. Måske vælger du at gå ned og hente morgenmad i stedet for at tage bilen. Det tæller også pludselig godt at tage trapperne i stedet for elevatoren.

Afbudsrejser – få en god og aktiv ferie for færre penge

Hvis i endnu ikke har fundet årets ferie destination kan i med fordel se om i kan finde en afbudsrejse. Der findes afbudsrejser til mange forskellige destinationer, og der er mange penge at spare. Jo længere tid i tør vente, jo billigere kan i få det. Det kan være i kan finde afbudsrejser til hoteller med pool og fitness, så i kan holde jer i gang mens i er på ferie.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *