3 julegaver til gør-det-selv manden

1 år siden |  0 comments  |  Den sunde krop

Skal du finde en gave til en kvinde, der er vild med sport, behøver du ikke at fortvivle. Der er rigtig mange forskellige gaver, som du kan give til sådan en kvinde. Det vil derfor ikke få nogen problemer med at finde den helt rigtige gave. Hvis du ikke lige kan se de indlysende gaveideer, kommer vi med fem bud her.

Vi har valgt at begrænse det til fem, for hvis man kigger på de traditionelle lister med hundredvis af julegaveideer, kan man nemt blive forvirret.

En god massage


For en kvinde, der er vant til at bruge sin krop meget, når hun dyrker sport, vil det være en fornøjelse at få en massage i gave. Der kan hendes muskler blive masseret grundigt igennem. Det kan for eksempel være en forkælelse, når hun har løbet et hel- eller halvmaraton.

Lækre plejeprodukter til ansigtet


Det er hårdt for huden at være udenfor i al slags vejr. Hvis du skal finde en gave til en kvinde, der dyrker sport udenfor, er det en god ide, at du giver hende nogle plejeprodukter til ansigtet. På den måde kan hun igen få en smuk og lækker hud. Hud reagerer meget forskelligt på for eksempel kulde, men meget hud har en tendens til at tørre ud, vælg derfor cremer og ansigtsmasker, der tilfører ansigtet fugt.

Bridgewalking oplevelse


Mange kvinder, der dyrker sport, er meget modige og har ikke problemer med at prøve sig selv af på forskellige måder. Hvis hende, som du skal give en gave, også har det sådan, er det en god ide, at du giver hende en bridgewalking oplevelse. Der kan hun komme op at gå på Lillebæltsbroen højt over vandet. Det er selvfølgelig en god ide, at du lige finder ud af, om hun har højdeskræk eller ej.

Neglelak når hun skal føle sig feminin


Selvom den kvinde, du skal finde en gave til, dyrker sport, betyder det jo ikke, at hun ikke godt kan lide at være feminin – ikke nødvendigvis i hvert fald. Du kan derfor købe noget flot og lækker neglelak til hende, så hun kan få pyntet sine negle og få et flot og feminint udseende. Det kan for eksempel være før, hun skal til fest. 

Kursus i at lave flødeboller


Selvom den kvinde, som du skal give en gave, elsker at dyrke sport, er det også meget muligt, at hun har en sød tand. Hvis det forholder sig sådan, er det oplagt, at du giver hende et kursus i at lave flødeboller. Det er sjovt at prøve at lave noget helt andet end det, som man plejer at lave. Samtidig er det noget, som hun kan spise bagefter. Det kan man kun kalde en win-win situation.

Det var vores fem bud på, hvad der vil være en god gave til kvinden, der elsker sport. Synes du stadig ikke, at du har fundet den helt rigtige julegaveide, kan du her hente meget mere inspiration til julegaven til hende, der elsker sport.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det skal du gøre for at tabe dig – og for at beholde vægttabet

Vi kan ikke komme uden om, at vi lever i en tid, hvor vi ikke behøver at bevæge os særlig meget for at nå vores daglige ærinder. Når vi skal ud og handle, tager vi bilen i stedet for cyklen. Når vi skal op på 4. sal, tager vi elevatoren i stedet fo...

read more
  • (0)

4 tips til hvordan du får overskud til en sund hverdag

De fleste af os vil gerne gøre vores hverdag lidt sundere, end den er lige nu. Men de fleste lever samtidig i en travl hverdag, hvor der ikke er meget overskud til at få den sunde kost og motionen ind i hverdagen. Men det kan lade sig gøre, og vi har...

read more
  • (0)

Tre alternative behandlingsformer der hjælper dig med at slippe af med hudsygdomme

Lider du af en hudsygdom, er du sikkert altid på jagt efter en måde at få den til at gå væk eller blive mindre irriterende. Det gælder helt sikkert også, hvis du lider af forkølelsessår. Det er rigtig irriterende og generende, at du får et sår. Ofte...

read more
  • (0)