Skal du finde en gave til en kvinde, der er vild med sport, behøver du ikke at fortvivle. Der er rigtig mange forskellige gaver, som du kan give til sådan en kvinde. Det vil derfor ikke få nogen problemer med at finde den helt rigtige gave. Hvis du ikke lige kan se de indlysende gaveideer, kommer vi med fem bud her.

Vi har valgt at begrænse det til fem, for hvis man kigger på de traditionelle lister med hundredvis af julegaveideer, kan man nemt blive forvirret.

En god massage

For en kvinde, der er vant til at bruge sin krop meget, når hun dyrker sport, vil det være en fornøjelse at få en massage i gave. Der kan hendes muskler blive masseret grundigt igennem. Det kan for eksempel være en forkælelse, når hun har løbet et hel- eller halvmaraton.

Lækre plejeprodukter til ansigtet

Det er hårdt for huden at være udenfor i al slags vejr. Hvis du skal finde en gave til en kvinde, der dyrker sport udenfor, er det en god ide, at du giver hende nogle plejeprodukter til ansigtet. På den måde kan hun igen få en smuk og lækker hud. Hud reagerer meget forskelligt på for eksempel kulde, men meget hud har en tendens til at tørre ud, vælg derfor cremer og ansigtsmasker, der tilfører ansigtet fugt.

Bridgewalking oplevelse

Mange kvinder, der dyrker sport, er meget modige og har ikke problemer med at prøve sig selv af på forskellige måder. Hvis hende, som du skal give en gave, også har det sådan, er det en god ide, at du giver hende en bridgewalking oplevelse. Der kan hun komme op at gå på Lillebæltsbroen højt over vandet. Det er selvfølgelig en god ide, at du lige finder ud af, om hun har højdeskræk eller ej.

Neglelak når hun skal føle sig feminin

Selvom den kvinde, du skal finde en gave til, dyrker sport, betyder det jo ikke, at hun ikke godt kan lide at være feminin – ikke nødvendigvis i hvert fald. Du kan derfor købe noget flot og lækker neglelak til hende, så hun kan få pyntet sine negle og få et flot og feminint udseende. Det kan for eksempel være før, hun skal til fest. 

Kursus i at lave flødeboller

Selvom den kvinde, som du skal give en gave, elsker at dyrke sport, er det også meget muligt, at hun har en sød tand. Hvis det forholder sig sådan, er det oplagt, at du giver hende et kursus i at lave flødeboller. Det er sjovt at prøve at lave noget helt andet end det, som man plejer at lave. Samtidig er det noget, som hun kan spise bagefter. Det kan man kun kalde en win-win situation.

Det var vores fem bud på, hvad der vil være en god gave til kvinden, der elsker sport. Synes du stadig ikke, at du har fundet den helt rigtige julegaveide, kan du her hente meget mere inspiration til julegaven til hende, der elsker sport.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *