1 år siden |  0 comments  |  Hverdagen

Bækkenbundstræning er ikke kun godt til at holde på vandet efter en fødsel. Alle kvinder, både med og uden børn, burde gøre det til en del af deres daglige rutine at lave bækkenbundsøvelser. Det er nemlig også rigtig godt for sexlivet for både dig og din partner.

Mange forbinder bækkenbundstræning med noget, som kvinder, der lige har født et barn, skal igennem for at stramme op forneden. Det er primært noget, man ser som et middel mod inkontinens, men faktisk er det også rigtig godt for ens sexliv.

Også for gravide kvinder kan det være en god ide, at de træner deres bækkenbund. Når de træner musklerne i underlivet, kan det nemlig gøre det nemmere for dem at presse barnet ud og mindske risikoen for, at de sprækker under fødslen.

Men det er ikke kun kvinder, der lige har født eller skal have et barn, der har godt af at træne deres bækkenbund. Kvinder uden børn kan også få glæde af det. Det samme kan kvinder, hvor det er flere år siden, at de har født. Bækkenbundstræning kan nemlig også gøre noget virkeligt godt for dit sexliv. Så selv om du er strammet op forneden og ikke oplever problemer med holde på vandet, er det en god ide at træne. din bækkenbund.

Sådan kan bækkenbundstræning hjælpe på sexlivet


Hvis du har en slap bækkenbund, vil du ikke få lige så meget nydelse i forbindelse med sex. Det gælder både, hvis du har født, og fordi din bækkenbund oftest også bliver slappere med alderen, selvom du ikke har født.

Når du har trænet din bækkenbund, vil du være i stand til at føle mere, når du har sex. Det kan altså give en øget følsomhed og dermed nogle bedre orgasmer. Derudover vil det typisk også betyde, at sex bliver bedre for din partner.

Træn din bækkenbund hver dag


Det kan være en god ide, at du gør det til en fast del af din daglige rutine, at du træner din bækkenbund. Det er ikke noget, der hverken er svært eller tager lang tid. Faktisk anbefales det, at du laver øvelser i 10 gange fem sekunder med fem sekunders pause i mellem her gang. Det tager altså kun omkring to minutter om dagen at få en strammere bækkenbund og dermed et bedre sexliv og som bonus større kontrol over din blære.

Du kan træne ved selv at knibe sammen i bækkenbunden, men du kan også bruge bækkenbundskugler til at træne med. Der findes flere forskellige typer af bækkenbundskugler, som du kan bruge til din træning. På webshoppen Sexshop har de et stort udvalg, som du kan se lige her.

Du kan vælge at købe en enkelt kugle at træne med, men kan også vælge at købe et sæt af kugler. Det er kugler i forskellige størrelser og udformninger. De forskellige størrelser gør det mere udfordrende at træne på den måde.

Du kan også købe bækkenbundskugler med en tilhørende app med et træningsprogram, der bruges til at træne din bækkenbund. Hvis du har brug for at blive mindet om træningen og få noget støtte og vejledning, mens du træner, kan det være en god mulighed for dig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Pas på børnenes ryg – vælg en ordentlig skoletaske

Rygproblemer hos børn ses knap så hyppigt, som det gør hos voksne. Men antallet af børn med rygsmerter er stigende. Mere end 700.000 danskere lider i dag af rygproblemer og en ny forskning viser, at vi allerede bliver ramt i en tidligere alder, end v...

read more
  • (0)

Har du problemer med ryggen som følge af dårlig siddestilling?

Der er – desværre – rigtig mange danskere, der oplever, at de får problemer med ryggen, fordi de har en dårlig og ukomfortabel siddestilling, når de sidder i deres kontorstol foran skrivebordet – og det er bestemt ikke ligefrem noget, der bærer posit...

read more
  • (0)

Sådan vedligeholder du en sund livsstil i en travl hverdag

Er du en af dem, der gerne vil have en sund livsstil i hverdagen, men har svært ved at få det sunde liv til at hænge sammen med en travl hverdag med mange forskellige aktiviteter? Det kan ofte være svært at få tid til det hele, når der både skal være...

read more
  • (0)