Døjer du med tinnitus, så ved du præcis for forfærdeligt, det egentlig er. Man kan selvfølgelig vænne sig til meget, og tinnitus er en af disse ting. Når man lige får diagnosen er man altid frygtelig deprimeret og tror, at livet er slut.

Efterhånden finder man ud af, at man kan leve med sin tinnitus. Dette ændrer dog ikke på, at det er et kæmpe gene i hverdagen. Desværre lader mange være med at søge tinnitus behandling, fordi de ikke tror, at der er noget, som man kan gøre ved det.

Alternativ behandling i forhold til klassisk medicin

Problemet med tinnitus er, at klassiske uddannede læger har meget få behandlinger for det. De kan komme med tips og redskaber til at leve med sygdommen, men det er cirka det. Derfor tror mange mennesker med tinnitus, at de er dømt til at leve med sygdommen resten af livet.

Men faktisk tilbyder den alternative medicin en række af behandlingsmetoder. Det er ikke alle former for behandling, som virker lige godt for alle. Men for mange leverer den alternative medicin en mulighed for at gøre noget aktivt og måske forbedre deres livskvalitet betydeligt.

Find din behandling i Skive

I Skive, tæt på Holstebro, ligger Akupunktur Huset. Her arbejder et dygtigt og specialiseret team med alternative behandlinger af en række forskellige problemer. Deres primære fokus er akupunktur, men de arbejder også inden for en række andre områder.

Akupunktur Huset er en af de førende behandlere på den danske alternative behandlingsscene. Kunder, som er blevet behandlet her, giver stedet enormt gode anmeldelser. Dette skyldes blandt andet, at alle behandlinger, som tilbydes her, er nøje undersøgt og gennemtænkt inden de tages i brug. På den måde er du som kunde sikker på at få kvalitet for dine penge.

Prøv Acustic Mask mod tinnitus

En af de behandlinger, som Akupunktur Huset tilbyder, er Acustic Mask. Acustic Mask er en behandling mod tinnitus, og den fokuserer på at ændre de processer i hjernen, som skaber den generende hyletone. Hjernen laver disse lyde for at kompensere for ødelagte celler høresanseceller.

Under en Acustic Mask behandling lytter du til musik som eliminerer den tone, som din tinnitushylen ligger på. Igennem lyttesekvenserne lærer man hjernen, at den ikke behøver at udsende tonen. Rigtig mange patienter oplever betydelige forbedringer gennem denne metode.

Andre muligheder forbehandling

Udover Acustic Mask tilbyder Akupunktur Huset også andre behandlingsmetoder mod Tinnitus. Er din tinnitus forårsaget af en høreskade, kan du nemlig få en laserbehandling, der forsøger at genskabe de ødelagte høresanseceller i dit øre. Typisk vil du blive behandlet af 15 omgange, og måske vil du derefter supplere med en Acustic Mask.

Hvilken type af behandling du skal have, er fuldstændig afhængig af hvordan din høreskade er opstået og hvordan den viser sig. Inden du går i gang med behandling skal du derfor igennem en række samtaler og undersøgelser. Dette gør man for at sikre, at du får den behandling, som er mest optimal for netop dig.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *