Hvem siger, at sundhed ikke også kan være sjovt? En sund livsstil handler om at spise sundt og varieret og dyrke regelmæssig motion. Men sundhed behøver ikke at være lig med kedelige timer på et løbebånd i et indelukket motionscenter. Ligesom sund mad ikke behøver at være forbundet med afsavn og sult. Skal du have hele familien med på en ny, sund livsstil, gælder det om at få motion og velvære ind i jeres hverdag. Det er faktisk slet ikke så svært. Her er udstyret til at starte en ny, sund livsstil i dit eget hjem.

Aktiver dine børn med en trampolin

Sunde vaner grundlægges allerede i barndom. Derfor er det vigtigt, at børn tidligt forbinder fysisk aktivitet med noget sjovt. Har du en have, er det oplagt at anskaffe sig en havetrampolin. Her er til mange timers sjov og leg, samtidig med at børnene bruger en masse energi på at hoppe og lave tricks. Med en havetrampolin får dit barn også en masse frisk luft. Den er også en god aktivitet at lave sammen med venner og skolekammerater. Du kan også selv sætte et godt eksempel og tage dig en hoppetur eller to.

Giv dine ømme muskler lidt opmærksomhed

De fleste af os har en lang arbejdsdag foran en computer. Det giver problemer med ryg og nakke. Faktisk anslår Sundhedsstyrelsen, at 880.000 dansker lider af rygsmerter. Er du en af dem, eller vil du bare forebygge problemer, kan du anskaffe dig en foam roller. En foam roller er god til at afspænde ømme muskler og løsne spændinger i kroppen. Du placerer den bare på det område, der trænger til lidt ekstra opmærksomhed, og ruller frem og tilbage. Få hjælp til at finde den foam roller, der passer til netop dine behov, her.

Nye sunde vaner

De fleste af os, store som små, har en sød tand. Det betyder, at vi ofte fylder os med tomme kalorier. Ønsker du at hjælpe dig selv og din familie med at få en sundere livsstil, kan du prøve at erstatte slik og andre søde sager med frisk juice. Med en slow juicer kan du altid selv lave lækker og friskpresset juice – find her. Med en slow juicer er det dig, der bestemmer smag, farve og sødme, og du kan lave noget til alle. Juice er også en perfekt måde at få brugt rester på.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *