Efter en dårlig nats søvn er det nogle gange lidt svært at komme op og endnu sværere at se frisk ud. Derfor er der mange kvinder, der ved hjælp af makeup sætter en effektiv stopper for sorte render under øjnene. Der kan selvfølgelig også være mange andre grunde til, at man ønsker at fremstå mere oplagt. Vi har alle nogle træk, som vi ønsker at fremhæve og andre som vi i mindre grad ønsker at blive mindet om. Både makeup og almindelig hudpleje kan i mange tilfælde, hjælpe med netop denne opgave.

 

Frisk dig selv op med en god rutine

Der er selvfølgelig mange måder at friske sig op på, når man enten ikke har fået særlig meget søvn eller blot føler sig uoplagt.


Eksempelvis kan du putte din øjencreme i køleskabet. Når du næste morgen ønsker at anvende din øjencreme, bliver øjenomgivelserne både frisket op og samtidig vil de se mindre hævede ud. Du kan også med fordel benytte nogle forskellige ansigtsmasker i løbet af ugen. Dette kan eksempelvis være en kombination af en skrubbemaske den ene dag, som fjerner alle de døde hudceller og en fugtighedsmaske som bringer fugt og hydrering til huden, den anden dag.

Med alderen bliver det kun vigtigere og vigtigere at tage sig af sin hud. De fleste vil kunne se en positiv forskel på huden, ved blot at have en daglig rense rutine. Sådan en rutine vil normalvis bestå af først at rense huden. Dernæst vil man normalvis enten bruge en serum eller en toner. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at bruge en god fugtighedscreme. Du skal blot huske at vælge en fugtighedscreme som passer til din hudtype. De fleste forhandlere som sælger sådanne produkter, vil kunne fortælle dig, hvad der passer bedst til din hud.   

Velplejede hænder er en god begyndelse

Lige så vigtigt som det er at tage sig af sit ansigt, lige så vigtigt er det passe på sine negle og hænder. Dine hænder er dit visitkort og med ganske få virkemidler kan du sikre, at de giver det mest mulige indtryk. Det kræver blot en god neglefil og en neglelak i din yndlingsfarve – så er du allerede godt i gang. I dette tilfælde har Minta.dk alt til dine negle.

Hvis du ønsker at gøre noget ekstra godt, for dine negle og hænder så kan du med fordel benytte en fed håndcreme, hver aften inden du går i seng. Du kan også benytte dig af en negleolie, som er særlig god mod tørre neglebånd. Ønsker du at gøre noget ekstra ud af dine negle, er der nogle forskellige produkter du kan benytte – f.eks. et fransk manicure sæt til at lave franske negle. En fransk manicure udstråler både en vis naturlighed, men udtrykker samtidig også elegance. Alt dette sikre samtidig, at du kommer til at give det bedste førstehånds tryk som er muligt. Det eneste du skal huske er blot det brede smil og det faste håndtryk.        

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *