aktiv

Det er altid vigtigt at passe på sin krop, lige meget hvad man laver. Men under aktivitet er det især vigtigt. For det er her, man kan komme galt af sted. Blandt andet ved løb og løft kan man godt være lidt uheldig. Fokuserer man på det, man laver, er risikoen for skader dog en del mindre. Samtidig er det altid et godt tip at starte stille og roligt. Dette gælder både sport, men også styrketræning. Opbygger man kroppens muskler til en start, er man på den sikre side.

Vær god ved din krop med det rigtige udstyr

Er du glad for at dyrke sport og være udendørs? Så er det en god ide at investere i noget godt udstyr. Er man eksempelvis ude at løbe på en varm sommerdag, er det super rart med de rigtige underbukser. Har man nogle, der nærmest klæber sig til kroppen, er det ikke nogen god oplevelse. Har man derimod et ordentligt par, får man meget mere glæde af dem. Find masser af udstyr hos OutdoorPro. Når man har en hobby, skal man aldrig gå ned på udstyr. Det er nemlig en del af det sjove. Det giver ofte masser af gaveønsker, hvilket er en dejlig ting.

Kræver det lidt forskelligt udstyr at holde kroppen ved lige, er det altså det værd. Især hvis det er det, der får dig i gang med løbeturen eller sporten. Det er super vigtigt at holde kroppen i gang, og er lidt udstyr det eneste, det kræver, er det da simpelt nok. For det er sjovere at løbe rundt i noget ordentligt tøj. Nogle ordentlige løbesko gør heller ikke oplevelsen værre. Det er bare med at gøre det så komfortabelt som muligt. Så er lysten til et aktivt liv også lidt større.

Pas på din hud med Body Glide

Laver du sport, der på den ene eller anden måde går ud over din hud, er der en løsning. Bodyglide er nemlig lavet til netop dette. Når din hud bliver irriteret grundet seler, dragte eller lignende, er Bodyglide det perfekte produkt. Både folk, der svømmer, løber og meget mere, bruger dette. Og man behøver da ikke hverken være atlet eller fysisk aktiv for at få gavn af det. Det kan nemlig også bruges, irriteres huden af almindeligt tøj. Eksempelvis skjorter eller trøjer.

At presse dig selv for hårdt kan lede til overbelastning

Er man nybegynder, er det som sagt godt at starte stille og roligt. Vil man eksempelvis begynde at løbe, skal man passe på med at gå all in med det samme. Især hvis man er ude af form. Til at starte med, kan man eventuelt gå 200 meter. Derefter kan man løbe 100 meter stille og roligt. Dette kan man gentage et par gange til at starte med. Så har man pludselig nemmere ved at løbe, da kroppen har vænnet sig lidt til det. Samtidig mister man ikke pusten lige så hurtigt. Er dette for nemt, kan man altid øge hastigheden eller distancen lidt. Bare man ikke overbelaster sig selv, da dette kan lede til skader.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *