Ønsker du at få pulsen op? For at være sund? Holde vægten? Måske blot et par gange om ugen? Ligegyldigt hvad grunden er, eller hvor tit du ønsker at gøre det, er det en fantastisk idé. Konditions-træning gør godt for krop og sjæl, og du vil uden tvivl ikke fortryde det, hvis du først begynder på noget, der giver dig sved på panden.

Der findes masser af måder at få pulsen op på, og der er klart noget, der virker bedre end andet. Men du skal selvfølgelig blot vælge den form for træning, du mener, der er bedst for dig. Det er langt vigtigere at få gjort det, du kan lide, i stedet for at ”glemme” at lave en eller anden form for træning, fordi du ikke kan fordrage det.

Herunder kan du om nogle potentielle former for konditionstræning for dig nemlig løb, cykling, roning og crossfit.

Løb

Løb er en fantastisk måde at dyrke konditionstræning på – du får pulsen op, du kan gøre det alle steder, og så er det nemt. Du kommer også hurtigt i form, og så der er faktisk bare ikke meget dårligt at sige om løbetræning.

Det kan være dejligt at løbe i naturen, men hvis du ønsker at gøre det mere intenst og uforstyrret, kan du også vælge at investere i et løbebånd. På den måde kan du gøre det med morgenhår, imens du ser fjernsyn, og ingen vil forstyrre dig. Og så er der heller ingen undskyldninger for ikke at gøre det!

Cykling

Cykling er også en nem måde at komme i form på – det eneste det kræver er en god cykel og viljen til at bruge den. Når først du har cyklen, kan du cykle lange ture i skoven, og du kan tage den på vej til studie eller arbejde. På den måde føles det ikke som tvang, og du kommer i form måske helt uden at opdage det.

Roning

Roning er en yderst effektiv form for konditionstræning. Det er hårdt, men godt, og så kan du hurtigt se resultater både på vægten og i din sundhed. Hvis du går i fitness, vil der med stor sandsynlighed findes en af slagsen der, og ellers kan du selv investere i en romaskine.

Det er anbefalelsesværdigt at prøve det, inden man overbeviser sig selv om, at det er det, man skal. Dog er der ingen tvivl om, at det er godt for kroppen, så hvis du synes, du har lyst til at komme i gang med roning, er det bare om at købe en maskine og gøre det!

Crossfit

Crossfit er en af de nyere former for konditionstræning, hvor der er meget fokus på vægt og intervaltræning. Du betaler for at gå et sted, hvor der bliver udbudt crossfit-træning, og så kan du selv vælge, hvor tit du træner.

Det varer normalt omkring en time, og den time består af opvarmning, konditionstræning og en masse styrketræning. Hvis du begynder til crossfit, vil du hurtigt kunne se resultater, og du vil uden tvivl blive overrasket over, hvor godt det er for dig.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *