Akupunktur er ikke en udbredt behandlingsform i Danmark, og det skyldes nok i høj grad, at folk er mere tilbøjelige til at benytte sig af medicin til behandling og i mange tilfælde ikke er trygge ved tanken om at blive stukket med nåle. Mange har desværre en grundlæggende modstand overfor alternative behandlingsformer, hvilket er en skam, når der netop er så stærkt et grundlag for bl.a. akupunktur som en behandling for mange af de smerter og problemer, vi oplever i dagligdagen.

Der er dog en stigende tendens til at benytte sig af akupunktur herhjemme, og det vinder gradvist mere popularitet blandt befolkningen. Det er særligt i forbindelse med de smerter, mange oplever i lænd og ryg som følge af stillesiddende arbejde, som lokker folk til at prøve behandlingsformen, som viser fantastiske resultater på længere sigt. Den rigtige akupunkturbehandling kan nemlig nedsætte eller endda helt bekæmpe de smerter og skader, man kan få af at sidde ned i lang tid hver eneste dag. Det har ligeledes en positiv effekt på blandt andet stress og andre lignende sygdomme.

Akupunktur er en anerkendt behandlingsform

Teorien bag akupunktur bygger på flere tusinde års erfaringer, og har stærk opbakning fra moderne forskning, som netop viser, hvorfor det har så stor en effekt. Behandlingsformen anbefales faktisk også af WHO, Verdenssundhedsorganisationen, fordi den har en lindrende og behandlende effekt på mange problemer, som herigennem kan løses uden indtag af medicin.

Den danske forsker Kelun Wang fra Aalborg har dog i mange år forsket i smertebehandling, og han har brugt denne omfattende viden til at specialisere sig indenfor akupunktur, hvilket han i dag tilbyder på sin klinik i Aalborg. Han har brugt mange år på at opbygge den ekspertise og erfaring han har i dag, og han ser tydelige tegn på den virkning, som akupunktur har i forbindelse med smertelindring.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *